Opleiding digitaal wedstrijdblad

Beste Hades basketters, ouders en sympathisanten,

Het heeft even geduurd, maar de stap wordt nu gezet: vanaf volgend seizoen (2019-2020) worden de wedstrijdbladen voor alle matchen vanaf U12 op een laptop of tablet ingevuld, en niet meer op papier.

Het goede nieuws is: het is makkelijker om het wedstrijdblad (de 'feuille') op computer te doen dan op papier.

Omdat we de taken aan de wedstrijdtafel over zoveel mogelijk leden (vaak ouders) verdelen, zullen velen van jullie een korte opleiding nodig hebben. Hades zal daarom in augustus een of meerdere sessies inrichten om iedereen de kans te geven eens te oefenen met het nieuwe systeem voor de officiële wedstrijden beginnen.

Maar als je een opleiding wil hebben van de bond zelf, dan kan dat ook, bijvoorbeeld op 15 juni (10u) in Beringen, of op 26 juni (19u30) in Sint-Truiden. Het zou sowieso goed zijn indien er een aantal clubleden deze opleiding gaan volgen, om daarna gemakkelijker de andere ouders op weg te kunnen helpen.

Als je wil deelnemen aan de opleidingssessies in Beringen of Sint-Truiden, dan moet je je inschrijven op: https://www.basketbal.vlaanderen/opleidingssessies-digitaal-wedstrijdformulier-juni-2019

Groetjes van het bestuur, en voor de studenten: succes met de examens!