Medewerkers Pukkelpop 2021 - Herinnering - Laatste kans

Aan iedereen die zich nog niet hebben ingeschreven :
Nog enkele dagen om je in te schrijven als vrijwilliger en een gratis combiticket te bekomen.

Tot onze verbazing is het er toch van gekomen, Pukkelpop lijkt door te zullen gaan, dus het is hoog tijd dat wij onze inschrijvingsperiode voor onze medewerkers openen.
Net als voorgaande jaren neemt Hades Kiewit BBC vzw deel aan Pukkelpop (19, 20, 21, en 22 augustus).
Zoals gewoonlijk zijn we verantwoordelijk voor een aantal straat-posten en baten wij enkele parkings uit.
En ook dit jaar krijgt iedereen die als Hades Kiewit BBC medewerker komt helpen een PKP T-shirt en een combiticket voor drie dagen. En als je het ticket niet zelf gebruikt, kan je het doorgeven aan een op voorhand te bepalen familielid.

Iedereen kan zich kandidaat stellen om Hades-medewerker te zijn bij PKP 2021, maar hou wel rekening met onderstaande punten:

 • De minimum leeftijd van medewerkers moet 18 jaar (parkings) en 21jaar (straatposten) zijn, vereist op de dag van tewerkstelling.
 • We werken doorlopend van donderdag 19/08-08u00  tot en met maandag 23/08-15u00
 • Iedere post duurt ongeveer 11u
 • Iedere medewerker krijgt een PKP T-shirt en een combiticket voor drie dagen (die kunnen ze doorgeven aan een familielid)

Wij doen een speciale oproep naar de eigen leden, ouders en familieleden. Door mee te werken aan Pukkelpop steun je onze club financieel, op deze manier kunnen we onze werking betaalbaar houden.  Je kan dus meewerken met ons, ook al ga je niet naar Pukkelpop. Zoals hoger vermeld kan een medewerker zijn ticket steeds wegschenken aan een familielid.

We werken reeds vele jaren met een systeem van voorinschrijvingen.

Gebruik daarvoor dit inschrijvingsformulier.

Let op, een aantal velden moet je verplicht invullen (aangeduid met rood sterretje), anders kunnen we je inschrijving niet verwerken. 
Na de verwerking van je inschrijving ontvangen jullie automatisch een bevestigingsmail van pukkelpop@hadesbbc.be
Indien jullie die niet ontvangen hebben, kijk dan eerst eens tussen je spam-mails. Vind je hem daar niet, aarzel dan niet ons te contacteren. 
TELEFONISCHE EN E –MAIL INSCHRIJVINGEN WORDEN NIET AANVAARD !

Ook dit jaar zijn er enkele wijzigingen in de 'spelregels'…

 • We moeten onze namenlijst zeer snel indienen, wat maakt dat onze inschrijvingsperiode ook ingekort moet worden. Mogen we jullie daarom vragen om ten laatste op 5 juli 2021 dit formulier in te vullen.
 • Later (ook afhankelijk van de COVID situatie) krijgen jullie bericht of jullie een plaats hebben. 
 • Na de bevestiging van jullie post, kan je dan inloggen in het inschrijvingssysteem van Pukkelpop.  
 • Pas in dit inschrijvingssysteem moet je je eindgebruiker van de kaart ingeven. Na deze registratie kan je de eindgebruiker niet meer wijzigen.
 • Ondanks het feit dat wij een groot aantal plaatsen ter beschikking hebben, kunnen wij niet garanderen dat iedereen die geregistreerd is in de voorinschrijving, een plaats heeft. Mensen van binnen de club en zij die in het verleden al meegewerkt hebben krijgen voorrang.
 • Ook wat het toewijzen van de plaatsen betreft doen we geen voorafgaande beloftes, deze zullen ingevuld worden rekening houdend met onze behoeften en jullie wensen.
 • De club zal voor iedere medewerker een waarborg vragen (10% boven op de prijs van jet combi-ticket). Deze regel is er helaas gekomen door moeilijkheden in het verleden. De juiste bepalingen hierover zullen bij de definitieve toewijzing meegedeeld worden aan de medewerkers. De betaling dient uitgevoerd te worden binnen de 10 dagen vanaf de toewijzing van de post. Bij aanwezigheid en perfect uitvoeren van de post krijg je deze waarborg volledig teruggestort.

Als je vragen of opmerkingen hebt, stuur gerust een e-mail naar pukkelpop@hadesbbc.be
We zullen deze zo spoedig mogelijk behandelen.

PS. Onze inschrijvingsprocedure is onder voorbehoud en blijft natuurlijk afhankelijk van het al dan niet doorgaan van het festival.
Ook verwachten we dat de medewerkers zullen moeten voldoen aan bepaalde Covid-gerelateerde (test- of vaccinatie-) voorwaarden voor de medewerkers van grote evenementen. Het voldoen hieraan en de eventuele gevolgen zijn de volledige verantwoordelijkheid van de medewerker.
Die voorwaarden worden momenteel nog besproken op Belgisch niveau.
Hades Kiewit BBC kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele gevolgen van beslissingen door de organisatie van Pukkelpop of door de betrokken overheden.

Alvast bedankt aan iedereen die zich voor-inschrijft en zo de eerste stap zet om Hades Kiewit BBC bij deze activiteit te helpen.

Met vriendelijke groeten,
Het Pukkelpopteam