Skip to Content

Verdeling pukkelpop 2017

Beste

Na rijp beraad en veel wikken en wegen hebben we de lijst voor Pukkelpop 2017 kunnen opstellen. In bijlage vind je de lijst met de posten.

Gelieve deze na te kijken waar je geplaatst bent.

Daar onze eigen club het laatste jaar enorm gegroeid is in ledenaantal, hebben we dit jaar ook heel veel inschrijvingen gehad om bij Pukkelpop te komen werken. Dus iedereen zijn favoriete posten geven was een onbegonnen zaak. Bij de verdeling moeten we rekening houden met leeftijden. Parkings vanaf 18 jaar en de straten en overzet vanaf 21 jaar.

Graag hadden we bevestiging via pukkelpop@hadesbbc.be voor maandag 12/06/2016 of je jouw post kan komen uitvoeren of niet.

Verdere inlichtingen i.v.m. de uit te voeren taken en de verdeling van de toegangstickets en T -shirt’s volgen begin augustus.

Als we tegen 12 juni 2017 niets gehoord hebben, gaan we op zoek naar iemand anders.

Over enkele ogenblikken krijg je een mail van Pukkelpop medewerkers (KIJK OOK EVEN IN JE SPAM MAP ALS JE MAIL NIET ONTVANGEN HEBT):
-    1e mail: Je gaat akkoord met de organisatienota en je controleert of al je gegevens in orde zijn. Dit moet helemaal correct ingevuld zijn voor de verzekering
-    2e mail: Krijg je log in gegevens. Hier moet je ook de naam van de kaarthouder invullen. Voor je bevestigt zorg dat de naam exact (zelfde als op paspoort) is ingevuld. Vorig jaar zijn er verschillende mensen geweigerd omdat hun naam niet hetzelfde was als de naam op het paspoort.

LET OP!  DE NAAM VAN DE KAARTHOUDER IS JE EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID.

DIT ALLES MOET VOOR 12 JUNI 2017 GEBEUREN.
DOOR DE TEREURDREIGING IS DEZE DATUM ZO VROEG.
VANAF DEZE DATUM KAN DE KAARTHOUDER NIET MEER VERANDERD WORDEN


Nieuw dit jaar is het betalen van een waarborg. Je kan de som van € 220 storten op rekeningnummer BE90735037203932 met de gestructureerde mededeling die je via een afzonderlijke mail zal ontvangen. Enkel betaling met die gestructureerde mededeling zijn geldig.
OOK DEZE BETALING DIENT VOOR 12 JUNI 2017 GESTORT TE WORDEN.

VOORWAARDEN TERUGBETALING

Eenieder die zijn taak op tijd en naar behoren uitvoert, krijgt zijn volledige waarborg vanaf 25 augustus 2017 teruggestort op de dezelfde rekening.

Wie krijgt zijn waarborg terug:
-    Personen die hun post naar behoren uitvoeren
-    Personen die door de politie op de zwarte lijst staan (voor het festival) en niet mogen meewerken
-    Schriftelijke afzeggingen voor 1 juli 2017 (wie niet via pukkelpop@hadesbbc.be afzegt krijgt zijn waarborg niet terug)
-    Afzeggingen na 1 juli 2017 die zelf een vervanger zoeken, en na de storting door de vervanger (geen vervanger geen waarborg terug)
-    Afmelding wegens ziekte enkel met een medisch attest (binnengeleverd voor de kaartverdeling op 15 augustus 2017). Geen medisch attest geen terugbetaling
Wie krijgt zijn waarborg niet terug:
-    Personen die niet komen opdagen
-    Personen die de post vroegtijdig verlaten
-    Personen die door de controlerende instanties van pukkelpop op de zwarte lijst worden gezet
-    Te laat aankomen op de post kan aanleiding geven tot een boete
-    Personen die de post tijdelijk verlaten
-    Personen die op de opruimlijst staan en niet komen opdagen.

Groeten
Het Hades-pukkelpopteam,
Jos, Marc, Eric en Rene
 

 

BijlageGrootte
VERDELING PUKKELPOP 2017.pdf201.5 KB


about seo | simplenews