Skip to Content

De start van een nieuw seizoen!

Hades BBC (en Kiewit BBC) zijn er zo goed als klaar voor: de start van een nieuw basketseizoen.


De trainingen beginnen naar aloude gewoonte vanaf 1 augustus, behalve voor senioren dames (16/8), de U8 (21/8) , en de U6 en de ouderbasket (1/9).  Gelieve ook tijdens de vakantiemaanden tijdig je coach te verwittigen als je 1 of meerdere trainingen niet kan meedoen!

In bijlage vind je de blanco medische getuigschriften. Speel je in een competitieploeg (dus niet de U6, recreanten, ouderbasket), gelieve dan 1 exemplaar van dit formulier te laten invullen door een arts naar jouw keuze, en bezorg het dan aan je coach of ploegverantwoordelijke.
Let op 1: er is een verschillend formulier voor de spelers van 'Hades' ploegen en voor de spelers van 'Kiewit' ploegen (voor Kiewit: gebruik het exemplaar rechtsonder op document in bijlage).
Let op 2: wacht niet te lang om naar je dokter te gaan want: geen ingevuld medisch getuigschrift = geen matchen spelen.

Sinds vorige week staan ook de namen van de (meeste) ploegverantwoordelijken op de website. Sommigen onder hen laten expliciet weten dat ze best bereid zijn hun 'positie' af te staan als er een andere kandidaat zich zou melden. Voor enkele ploegen missen we nog een kandidaat. Kandidaten mogen zich altijd melden bij het bestuur (voorzitter-jpv-raad@hadesbbc.be).

Tenslotte willen we je ook herinneren aan de betaling van de lidgelden (zie vorige nieuwsbrief; heb je die niet gehad: de nieuwsbrieven staan op de website: http://www.hadesbbc.be/category/newsletter/hades-bbc). Ook hier geldt de regel: niet betaald = geen matchen spelen. (Afbetalingsregelingen zijn mogelijk; gelieve een bestuurslid te contacteren.)

Veel plezier volgend seizoen!

Bestuur Hades BBC

 

BijlageGrootte
medische_fiche_2017-2018.pdf288.01 KB


about seo | simplenews