Skip to Content

De Hades BBC sinterklaas-speculaas-actie: lekker, lekker, lekker!

Beste basketters, ouders, leden,

ook vorig jaar hield onze damesploeg hun traditionele sinterklaas-speculaas-actie. Wegens het grote succes breiden we dit jaar de actie uit naar alle ploegen.

Via de ploegverantwoordelijken gaan we aan ieder spelend lid 15 zakjes speculaas bezorgen, met een verkoopprijs van 2 Euro/zakje. Wij vragen om bij ontvangst van de speculaas meteen het bedrag van 30 Euro aan jouw ploegverantwoordelijke te betalen.

Waarschuwing: het gaat om echte lekkere Limburgse speculaas. Als je meer dan 15 zakjes wil verkopen (of opeten), laat het dan weten aan je ploegverantwoordelijke.

Om de opbrengst te maximaliseren gaan we de speculaas-zakjes zelf vullen. Dit wordt gedaan op vrijdag 3/11 en op vrijdag 10/11 telkens vanaf 17h30 in de cafetaria van sporthal Kiewit ('bij Tom'). Wij vragen dat zeker de ouders/chauffeurs/aanhang van de spelers die die avond training hebben in Kiewit helpen met het inpakken. Maar ook andere vrijwilligers zijn heel erg welkom.

Sportieve groetjes van het bestuur!

PS: gezinnen met meer dan 2 spelende leden krijgen maar speculaas voor 2. (Tenzij ze meer willen natuurlijk!)about seo | simplenews