Skip to Content

Belangrijke mededelingen

Beste ouders en spelers,

Ondertussen is het seizoen voor iedereen van start gegaan, ook onze kleinsten zijn er deze week aan begonnen. Wij hopen dat iedereen een leerrijk seizoen mag beleven met veel basketplezier!
Hieronder vinden jullie nog een aantal belangrijke mededelingen:

1. Algemene Vergadering Hades BBC: deze zal doorgaan op vrijdag 29 september om 20u30 in zaal De Binder (achter de kerk van Kiewit). Iedereen is hier van harte welkom. Het bestuur zal dan een overzicht geven van het seizoen 2016-2017 (sportief, financieel en organisatorisch) en vooruitblikken naar komend seizoen. Na deze vergadering wordt jullie een drankje aangeboden bij Tom, in het cafetaria van de sporthal.

2. Specialisatietraining: op woensdagnamiddag wordt aan de spelers van de leeftijdsgroepen U14 tot en met U21 specialisatietraining aangeboden. Deze wordt gegeven door Bart Wouters en zal doorgaan in de sporthal van Stevoort van 15u30 tot 16u30 (groep 1) en van 16u30 tot 17u30 (groep 2). Bart zal vooral focussen op shooting and one-to-one. Bijdrage hiervoor is 75 Euro voor een volledig seizoen (in de schoolvakanties zal deze training niet plaatsvinden). U kan zich hiervoor inschrijven bij jeugdverantwoordelijke@hadesbbc.be met vermelding van naam en ploeg. Aangezien de plaatsen beperkt zijn (maximum 2 x 12 spelers), gelieve u hiervoor, bij interesse, snel in te schrijven. Uiterste inschrijvingsdatum is 10-09. Eerste training zal plaatsvinden op 13-09.

3. Tafelofficials: op maandag 11 september zal Steven Roelandt, scheidsrechter en lid van Hades, uitleg geven over het invullen van het wedstrijdblad (de 'feuille') met speciale aandacht voor enkele wijzigingen in de reglementen. Ook het hanteren van de klok en de 24'' komen aan bod. Geïnteresseerde ouders vanaf U12 (U8 en U10 gebruiken een aparte feuille en hanteren niet de 24'' regel) zijn welkom om 19u30 in de sporthal van Kiewit.

4. Voor wie dit nog niet in orde gebracht heeft: gelieve dringend het lidgeld te storten aangezien een speler enkel mag deelnemen aan wedstrijden indien zijn/haar lidgeld gestort is. (U6 en U8 hebben nog tijd tot 1/10.)

5. Noteer alvast de datum van onze jaarlijkse mosselslag: zondag 12 november, in de Binder. Meer info volgt.

6. Op 9 september om 20h30 speelt onze A-ploeg haar eerste thuiswedstrijd in de reguliere competitie, tegen Alken. Vraag uw coach of uw ploegverantwoordelijke naar de supporterskaartjes (3 per spelend lid) waarmee je gratis toegang krijgt tot deze matchen.

Sportieve groeten
Het bestuur
Hades BBC

 about seo | simplenews