Skip to Content

Succesvol bekerweekend voor Hades BBC

Iedereen in Hades is trots op onze jongens en meisjes die vorig weekend streden om 3 bekers van Limburg.
De mannen van de U18 verschenen zaterdagochtend al op de vloer, maar moesten hun meerdere erkennen in de ploeg uit Houthalen. Het halen van de finale door deze eerstejaarsploeg mag echter niet onderschat worden en belooft veel voor volgend seizoen!

Zaterdagnamiddag kwamen dan onze U14 meisjes aan de beurt en samen met hun talrijke fans toverden ze de Alverberg om in een groene hel voor hun tegenstanders uit Tongeren. Bij 0-11 leek de match al gespeeld. De hele wedstrijd werd verder gecontroleerd met een zelden geziene cool. De foto hieronder geeft een mooi sfeerbeeld van net voor het begin van de opwarming. (Wij zijn nog op zoek naar een mooie foto van op het podium!)

 
En zondagochtend plaatsten de U14 jongens de kers op de Hades-taart. Ze plaatsten van in de aanvang hun tegenstander Hasselt BT op een kleine achterstand en bouwden die uit tot ongeveer 10 punten. De voorsprong bleef lang schommelen rond deze 10 punten zodat het spannend bleef op het veld en in de tribune. Enkel aan het eind werd de kloof nog een beetje uitgebouwd zodat het feest al voor het affluiten kon beginnen.

 
Proficiat aan alle spelers en coaches en een dikke merci aan alle supporters! Teamwork made the dream work!
 about seo | page